o nama

Mi smo kompanija za klimatizaciju i tu smo da brzo i efikasno služimo Vama!


Naša glavna radna snaga se nalazi u Crnoj Gori, gdje možemo brzo djelovati na svim hitnim kvarovima. Znamo koliko je važno da vaš sistem bude brz i da naši inženjeri mogu brzo dijagnostikovati bilo koji problem.

 

Ukoliko vam je potreban klima uređaj, servis ili sistemska instalacija, u ljetnim mjesecima da biste ohladili, ili zimi da bi ste ugrijali vaše prostorije, mi smo najveći prodavci i serviseri klima uređaja u Crnoj Gori.

KLIMAX, biraj pametno.

Zbog odsustva troškova za održavanje skupog maloprodajnog prostora i viška zaposlenih, možemo Vam ponuditi širok asortiman proizvoda po nižim cijenama od tradicionalnih radnji. U isto vrijeme pružamo kompletnu garanciju i servis, kao i isporuku robe od samih proizvođača ili od ovlašćenih distributera. Garancija na sve proizvode je od 12 do 36 mjeseci.
 

Kupovina i plaćanje se vrši gotovinom, virmanski ili platnom karticom, prilikom preuzimanja proizvoda kod nas ili prilikom dostavljanja proizvoda na Vašu adresu. Maksimalno vrijeme isporuke robe je 1-2 radna dana.

Najčešće postavljana pitanja

Kako da znam da li mi je potreban servis klime?


Postoji nekoliko signalnih znakova koji ukazuju na to da je vašem klima uređaju potreban servis. Uobičajeni znaci nastaju onda kada primjetite da uređaj više ne funkcioniše kao prije, npr. ne hladi ili ne zagrijava efektivno, ili je protok vazduha ograničen. Takođe jedan od signala za servis jesu neprijatni mirisi koji dolaze iz sistema uređaja. Ako je bilo koji od ovih znakova očigledan, važno je da se vaša klima servisira što je prije moguće. Naše iskustvo je da se većina skupih popravki klima uređaja dešava sa sistemima koji nisu bili predmet redovnog održavanja ili servisiranja. Instalacija vašeg sistema za klimatizaciju je velika investicija. Naravno, da bi očuvali i opravdali svoju investiciju, tako što ćete produžiti vijek trajanja vašeg uređaja, bitno je osigurati redovan servis, kako bi klima radila i dalje učinkovito i ekonomično.
Koje su preporuke za klima uređaje?


KLIMAX će izvršiti potpunu procijenu vaših uređaja nakon što završi njihovo održavanje. Unutrašnjim i spoljašnjim jedinicama će pružiti temeljno čišćenje, nakon čega će provjeriti da li sistem radi u okviru normalnih parametara.
Dostavićemo vam predlog ponude sa detaljima o svemu što je uključeno u vaš program servisiranja i održavanja; ponuda će takođe uključivati sve informacije o cijenama kako biste tačno znali koliko će to koštati prije nego što se obavežete na ugovor o održavanju. Naši planovi održavanja prilagođeni su vašem specifičnom sistemu i postavljeni su tako da osiguraju najbolju vrijednost za uloženi novac. Kada smo instalirali vaš klima uređaj, automatski ste uključeni u našu 2-ogodišnju garanciju.
Koliku garanciju nudi KLIMAX?


Kada smo instalirali vaš klima uređaj, automatski ste uključeni u našu 2-ogodišnju garanciju.
Koliko često bi klima uređaj trebalo da bude servisiran?


Kada se klima uređaj koristi u stambenom okruženju samo za hlađenje, jedno servisiranje godišnje je generalno dovoljno. Međutim, tamo gdje se sistem koristi i u režimima grijanja i hlađenja, preporučujemo najmanje dva servisiranja godišnje. Za komercijalne primjene, npr. u prodavnicama, kancelarijama ili restoranima, potrebno je najmanje dvije posjete godišnje. Na kritičnim lokacijama, npr. sobe, trgovine, radionice, frizerski ili kozmetički saloni, gdje često postoje visoki nivoi zagađivača u zraku, savjetujemo da program održavanja klima uređaja bude tri ili više puta godišnje.

Copyright © 2019 Made with 💓 by AD MIND.

info@ad-mind.me